25.11.2022 ANUNȚ DEZBATERE PUBLICĂ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Consiliul Judeţean Braşov organizează în data de 28.11.2022, ora 11:00, la sediul din B-dul Eroilor, nr. 5, Sala 130, dezbaterea publică privind:

„Proiectul de hotărâre privind aprobarea inițierii desființării Unității de Asistență Medico-Socială de Pneumoftiziologie Sânpetru”.

La această întâlnire sunt invitați să participe atât reprezentanții Consiliului Județean Brașov, ai Unității de Asistență Medico-Socială de Pneumoftiziologie Sânpetru, ai spitalelor din Municipiul Brașov, cât și reprezentanți ai societății civile care și-au exprimat interesul față de acest proiect. 

Deoarece participarea persoanelor interesate la dezbaterea publică se va face în limita locurilor disponibile în sala de ședințe, vă rugăm să confirmați participarea până în data de 27.11.2022, ora 10:00, precum și numărul de participanți, la adresa de email:  relatii.publice@cjbrasov.ro

Pentru înscriere sunt necesare următoarele date: nume și prenume, seria și numărul documentului de identitate, asociația/instituția, doresc/nu doresc luarea cuvântului.

Modalitatea de colectare a recomandărilor: persoanele interesate să prezinte verbal propunerile lor în cadrul ședinței publice sunt rugate să transmită aceste propuneri și în format electronic (word), la adresa de email: relatii.publice@cjbrasov.ro, până la data de 27.11.2022, ora 10:00, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii, datele de contact ale expeditorului și mențiunea „Consultare publică referitoare la «Proiectul de hotărâre privind aprobarea inițierii desființării Unității de Asistență Medico-Socială de Pneumoftiziologie Sânpetru»”

Persoanele interesate să prezinte verbal propunerile lor în cadrul dezbaterii publice vor avea la dispoziție 3 minute, în ordinea înscrierii, stabilită la începutul întâlnirii.

Accesul în sală se va face pe baza documentului de identitate.

Potrivit prevederilor art. 7, alin. (10), lit. b) din Legea nr. 52/2003, „dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi solicitanţii înscrişi la cuvânt şi-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuţie”.
 
Documentația aferentă proiectului de hotărâre poate fi consultată  pe site-ul Consiliului Județean Brașov http://site.judbrasov.ro, rubrica dezbatere publică.


Secretar general al județului,
Maria Dumbrăveanu

Toate știrile...

Evenimente în desfășurare