28.06.2022 CHESTIONAR VELO

Consiliul Judeţean Braşov susţine mersul cu bicicleta şi dezvoltarea infrastructurii pentru acest mod de deplasare. 

Alături de realizarea studiului de fezabilitate pentru reţeaua BikeNet de la nivelul Judeţului Braşov, Proiectul HINGE reprezintă şi el o iniţiativă pentru încurajarea deplasării cu bicicleta și vizează intermodalitatea în cazul deplasărilor cu bicicleta, țintind spre o utilizare sporită a trenurilor, autobuzelor sau a altor infrastructuri și facilități de transport public de către bicicliști, într-o strategie de deplasare fără impedimente între origine și destinație. 
 
Astfel se pot obţine mai multe efecte benefice asociate mediului și comunităţii: mai puțini kilometri parcurși de mașini, reducerea emisiilor de CO2, scăderea consumului de energie şi un stil de viaţă activ şi sănătos.
 
În momentul de faţă este importantă înţelegerea nevoilor, aşteptărilor şi comportamentului cetăţenilor din judeţ în ceea ce priveşte mersul cu bicicleta. 
 
De aceea, pentru a putea îmbunatăţi intermodalitatea la nivelul deplasărilor cu bicicleta, vă rugăm să completați chestionarul HINGE și să-l distribuiți tuturor celor interesaţi: https://forms.gle/xmxTh15b6EZ8drpK6

Toate știrile...

Evenimente în desfășurare