09.09.2016 Conducerea CJ Brașov va participa la festivitățile prilejuite de deschidere anului școlar 2016-2017

Adrian-Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, va participa luni, 12 septembrie 2016, la festivitățile prilejuite de deschiderea anului școlar 2016-2017, la câteva instituții școlare brașovene. La primele ore ale dimineții, șeful executivului județean va onora invitația primită de la conducerile școlilor generale nr. 1, 2 și 3 din Râșnov, continuând astfel tradiția din anii în care participa la acest eveniment din postura de primar al orașului.
La ora 10:15, Adrian-Ioan Veștea va fi prezent la momentul festiv de la Colegiul Național „Andrei Șaguna”, în semn de respect și apreciere pentru performanțele obținute de această prestigioasă instituție de învățământ în cei 166 de ani de existență. Începând cu ora 12:00, președintele CJ Brașov va fi alături de elevii și cadrele didactice de la Școala Profesională Germană Kronstadt, ca recunoaștere a modelului de succes din domeniul învățământului profesional implementat prin parteneriatul municipalitate – mediu de afaceri.
Vicepreședintele CJ Ambrus Izabella-Agnes va fi prezentă la festivitățile de la Colegiul Național „Aprily Lajos”, în timp ce vicepreședintele Adrian Gabor va merge la Liceul Tehnologic Silvic „Dr. Nicolae Rucăreanu” din Brașov, unde deschiderea noului an școlar va avea loc la ora 11:00.

Toate știrile...

Evenimente în desfășurare