22.08.2008 Consiliul Judeţean sprijină Turneul Internaţional de Tenis Braşov Challenger

Datorită implicării Consiliului Judeţean Braşov, cea de-a XIII a ediţie a Turneului Internaţional de Tenis Braşov Challenger, a ajuns la premii în valoare de 50.000 de dolari.

Începând cu data de 30 august, braşovenii vor avea ocazia să-i vadă pe componeţii echipei de Cupa Davis a României, alături de ceilalţi tenismeni care vor participa la turneu. Andrei Pavel şi-a declinat participarea din cauza unei accidentări. Şi prezenţa lui Victor Hănescu este pusă sub semnul întrebării.

În cazul în care Victor Hănescu nu va participa, favoritul numărul 1 al turneului va fi argentinianul Diego Junqueira, numărul 95 ATP.
Dintre români, Victor Crivoi, Adrian Cruciat, Victor Ioniţă şi Adrian Ungur au fost acceptaţi direct pe tabloul principal.
În paralel cu turneul masculin vor mai avea loc alte două competiţii, un turneu pentru fete, cu premii de 10.000 de dolari şi mastersul pentru copii.
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu declară că a susţinut acest turneu încă de la prima ediţie. În acest an contribuţia financiară a administraţiei judeţene se ridică la suma de 250.000 RON. De asemenea, Aristotel Căncesu susţine că va relua şi în acest an iniţiativa de înfiinţare a unei clase de tenis în ciclul I-IV la Liceul cu Program Sportiv din Braşov.
 
Iubitorii sportului alb sunt aşteptaţi la Baza Sportivă Olimpia, în perioada 30 august – 7 septembrie, în fiecare zi, începând cu orele 10.00. Intrarea este liberă.

Programul turneului de tenis

Toate știrile...

Evenimente în desfășurare