28.09.2012 Corina Chiriac cântă la „Reduta” de Ziua Pensionarilor

Ca în fiecare an cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, Consiliul Județean Brașov și Centrul Cultural „Reduta” organizează marți, 2 octombrie 2012, începând cu ora 11:00, un spectacol muzical susținut de îndrăgita interpretă Corina Chiriac. Evenimentul dedicat tuturor pensionarilor brașoveni se va desfășura la sala mare a Centrului Cultural „Reduta”. Intrarea este liberă.
Din data de 8 octombrie, Clubul Județean al Pensionarilor își va redeschide porțile la Centrul Cultural „Reduta”, odată cu reluarea cursurilor de calculatoare, începători și avansați, și de dansuri de societate. Până în prezent sunt înscriși 165 de doritori să învețe cum se utilizează calculatorul, precum și 30 de persoane interesate să deprindă tainele dansurilor de societate. Organizatorii mai pot oferi 35 de locuri la cursul de calculatoare și 30 de locuri la cel de dansuri. De aceea înscrierile continuă și se fac zilnic, începând cu ora 10:00, la Clubul Județean al Pensionarilor. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la telefon 0268/474011 (persoane de contact: Dumitru Buhalău şi Alexandru Gafton).
Pe lângă aceste cursuri, frecventând Clubul Județean al Pensionarilor, brașovenii de vârsta a treia vor avea ocazia să participe la seri de dans și la simpozioane pe diverse teme, vor putea juca șah, table, rummy și cărți, iar în fiecare lună vor putea asista la un spectacol gratuit, special deditat lor, organizat de Centrul Cultural „Reduta”. „Este o atmosferă cu totul deosebită la Clubul Județean al Pensionarilor și îi așteptăm pe toți seniorii din Brașov să vină aici cu plăcere”, a spus consilierul județean Dragoș Crăciun, coordonatorul proiectelor pentru pensionari.

Toate știrile...

Evenimente în desfășurare