11.11.2016 Daniel Gligoraș, administrator public la Consiliul Județean

Noul administrator public al Consiliului Județean Brașov este Daniel Gligoraș. El a ocupat acest post în urma unui concurs organizat la începutul lunii octombrie, fiind angajat în baza unui contract de management încheiat pe perioada mandatului președintelui.
Originar din comuna Holbav, Daniel Gligoraș a absolvit în anul 2009 Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere din cadrul Universității „Transilvania” Brașov, iar cinci ani mai târziu a obținut titlul de Doctor Inginer în Silvicultură, la aceeași universitate. În intervalul 2009-2015, a lucrat ca expert teritorial în cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, fiind ofițer de monitorizare pe programele Phare 2005, 2006 și POR 2007-2013. În ultimul an, Daniel Gligoraș a profesat în Germania.
Potrivit contractului de management, administratorul public se va ocupa de coordonarea și urmărirea derulării programelor guvernamentale de finanțare a lucrărilor de infrastructură de interes județean, precum și de gestionarea proiectelor cu fonduri nerambursabile.

Toate știrile...

Evenimente în desfășurare