04.09.2015 „Dezbatem România!”, la Brașov

Astăzi, de la ora 17:00, la Aula Universității are loc un eveniment public pe tema inițiativei și participării civice, a perspectivelor și oportunităților pentru implicarea tinerilor în activități nonformale și civice. Evenimentul va deschide cea de-a treia ediție a competiției naționale de dezbateri academice „Dezbatem România!”, care se va desfășura în perioada 4-6 septembrie, la Brașov, organizată de Rotaract Kronstadt, Rotary Club Brașov, Interact Brașov, în parteneriat cu Asociația Romana de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR).
Printre speakerii invitați îi amintim pe Don Lothrop (fondator RomaniaOne), Dan Nechita (co-fondator al Fundației C.A.E.S.A.R), Cristian Falup-Pecurariu (Președinte Rotary Club Brașov), Bogdan Micu (fondator al Fundației Bogdan Micu) și Emi Beteringhe (președinte ARDOR România), care vor fi prezenți pentru a comunica deschis cu publicul, într-un cadru interactiv și dinamic. La acest eveniment sunt așteptate toate persoanele care sunt interesate să afle mai multe despre perspective asupra inițiativei și implicării civice și care doresc să se apropie de Cluburile Rotaract, Rotary și Interact, precum și de alte organizații care oferă un cadru constructiv pentru participarea civică și dezvoltarea personală.
Rundele de dezbateri din cadrul competiției naționale se vor desfășura pe 5 și 6 septembrie, la Colegiul Național „Unirea”, iar finala va avea loc în data de 6 septembrie, de la ora 14:00, la Centrul Cultural „Reduta”. Toate activitățile sunt deschise publicului larg. „Dezbatem România!” este un proiect de tineret finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Toate știrile...

Evenimente în desfășurare