19.02.2015 Dezbaterea publică a proiectului de buget al Județului Brașov

Consiliul Județean Brașov aduce la cunoștință cetățenilor județului Brașov că vineri, 20 februarie 2015, la ora 9:00, în sala de ședințe a instituției va avea loc dezbaterea publică privind proiectul de buget al Județului Brașov pe anul 2015. Proiectul poate fi consultat pe site-ul Consiliul Județean Brașov: www.judbrașov.ro
Cetățenii, instituțiile publice și organizațiile interesate cu privire la proiectul de buget al Județului Brașov sunt așteptate să participe la această dezbatere publică.
Mâine, începând cu ora 10:00 este programată ședința extraordinară a Consiliului Județean Brașov în cadrul căreia acest proiect de buget va fi aprobat. De asemenea, vor fi supuse aprobării bugetele instituțiilor publice din subordinea CJ: instituții de cultură, spitale, școli speciale, instituții de asistență socială și protecția copilului. Vor mai fi aprobate bugetele pentru Direcția Județeană Comunitară de Evidență a Persoanelor, Serviciul Public Județean Salvamont, Direcția de Pază și Ordine, Camera Agricolă Județeană și Serviciul Public Județean de Protecția Plantelor.

Toate știrile...

Evenimente în desfășurare