01.09.2008 Excursii pentru participanţii la „Cerb”, asigurate de Consiliul Judeţean

Consiliul Judeţean Braşov contribuie la organizarea Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur”. Pe lângă fondurile însumând 400 de mii de lei pe care forul judeţean le propune spre alocare Televiziunii Române pentru acest eveniment, autorităţile judeţului le-au pregătit concurenţilor, membrilor juriului şi invitaţilor câteva surprize.

Astfel, în zilele de 1, 2 şi 6 septembrie 2008, participanţii la „Cerbul de Aur” sunt invitaţi să participe la circuite turistice de vizitare a monumentelor din municipiul Braşov, transportul fiind asigurat cu autocarul descoperit al Consiliului Judeţean. Plecările se vor face din faţa Hotelului Aro Palace (pe 1 şi 2 septembrie), respectiv de la Hotel Ambient (6 septembrie), la ora 17.00. De asemenea, în zilele de 4 şi 5 septembrie, invitaţii vor face o excursie la Râşnov, cu trenul de epocă „Dracula Expres”, plecarea fiind programată la ora 9.00. Din Gara Râşnov, ei vor fi preluaţi de autocarul Consiliului Judeţean şi duşi la Cetate. Acolo vor lua masa, meniul asigurat fiind tradiţional românesc. Aceeaşi excursie va fi organizată şi pe data 6 septembrie, începând cu ora 10.00.

Consiliul Judeţean va asigura şi fondurile necesare organizării mesei festive de după încheierea festivalului. Aceasta va avea loc sâmbătă, 6 septembrie, la ora 23.30, la Bastionul Ţesătorilor. Pentru organizarea excursiilor cu autocarul şi trenul de epocă, dar şi pentru cina festivă, Consiliul Judeţean va aproba în şedinţa de plen de mâine alocarea sumei de 40 de mii de lei.

Toate știrile...

Evenimente în desfășurare