03.03.2021 Investițiile Consiliului Județean Brașov, prezentate în cadrul Maratonului de Business „rePORNIM ROMÂNIA”

În cea de-a treia zi a Maratonului de Business „rePORNIM ROMÂNIA” care se desfășoară în pe parcursul acestei săptămâni la Brașov și Sibiu, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea, a participat la masa rotundă cu tema „Investiţii regionale în infrastructura de transport şi de turism”, organizată în format online pe platforma Zoom. 

În intervenţia sa, șeful administrației județene a prezentat angajamentele prioritare pentru dezvoltarea judeţului Braşov pe care și le-a asumat în actualul mandat, a trecut în revistă stadiul construcţiei Aeroportului Internaţional Braşov şi a vorbit despre planurile de dezvoltare a turismului la nivel judeţean şi despre proiectele de agrement menite să crească atractivitatea stațiunilor din județul Brașov. Totodată, președintele CJ a punctat avantajele competitive ale judeţului în privinţa atragerii unor investiţii noi, precum şi potenţialele oportunităţi ale oamenilor de afaceri în relaţia cu autorităţile administraţiei publice locale. 
La masa rodundă de astăzi, printre personalitățile care au avut intervenții s-au numărat Excelenţa Sa doamna Laurence Auer, ambasadorul Franţei în România, și Daniela Câmpeanu, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, alături de reprezentanții instituțiilor organizatoare - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză în România, Clubul Francofon de Afaceri din Braşov şi Clubul de Afaceri Francofon din Sibiu. 
Aceasta a fost cea de-a doua întrunire din cadrul Maratonului de Business la care președintele CJ Brașov s-a numărat printre vorbitori, după ce luni, 1 martie, a fost prezent la evenimentul inaugural, organizat la Aula Universității Transilvania sub genericul „Atractivitatea Municipiului Brasov si a zonei metropolitane. Perspective si pipeline de proiecte”. 
„Mă bucur că în cadrul celor două evenimente am avut posibilitatea să prezint proiectele investiţionale ale Consiliului Judeţean Braşov, atât cele aflate în implementare, cât şi cele pe care le pregătim şi pentru care dorim să atragem fonduri din toate sursele financiare aflate la dispoziţia noastră. O atenţie deosebită am acordat-o Aeroportului Internaţional Braşov - cea mai mare şi mai importantă investiţie pe care o realizăm. Sunt convins că operaţionalizarea Aeroportului va da un impuls în dezvoltarea economico-socială, turistică şi investiţională a Braşovului şi a zonei metropolitane, va genera un număr semnificativ de locuri de muncă şi va reprezenta o atu important în decizia investitorilor străini de a deschide business-uri în zona Braşovului”, a concluzionat președintele CJ Brașov, Adrian-Ioan Veștea. 

Toate știrile...

Evenimente în desfășurare