19.09.2016 O nouă acțiune de ecologizare în județ, la Teliu

După acțiunea de la Budila, o nouă acțiune de ecologizare a pârâului Tărlung a avut loc vineri, 16 septembrie, pe teritoriul comunei Teliu. Au participat peste o sută de persoane beneficiare de ajutoare sociale, sub coordonarea viceprimarului Dorinel Blendică. A fost ecologizată o porțiune de 1,5 km din albia majoră a cursului de apă, iar gunoiul adunat a fost transportat de operatorul de salubritate al comunei.
Acțiunile pe linie de mediu de la Budila și Teliu fac parte din programul de ecologizare a pârâului Tărlung stabilit în cadrul ședinței de analiză, din 2 septembrie a.c., inițiate de vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Ambrus Izabella-Agnes, la care au participat primarii din localitățile Săcele, Budila, Tărlungeni și Teliu, precum și reprezentanți ai Serviciului de Gospodărire a Apelor (SGA) Brașov și ai Gărzii de Mediu.
Din punctul de vedere al vicepreședintelui Ambrus Izabella-Agnes astfel de activități de salubrizare trebuie organizate cu regularitate, cu participarea unui număr cât mai mare de cetățeni, primarii având în acest sens o mare responsabilitate.

Toate știrile...

Evenimente în desfășurare