29.07.2020 Oaspeți de nivel înalt pe șantierul Aeroportului Internațional Brașov!

Excelența Sa, dl. Andrew James Noble, ambasadorul Marii Britanii în România a vizitat, ieri, șantierul Aeroportului Internațional Brașov! Este prima vizită oficială efectuată din partea unor reprezentanți de vârf ai diplomației internaționale pe șantierul lucrărilor de construcții al celui mai important obiectiv de investiții din județul Brașov.

E.S. Ambasadorul Andrew James Noble, însoțit de soția sa, Helen Noble și directorul adjunct al Departamentului Comercial al Ambasadei, Luiza Crăciun au fost întâmpinați, la intrarea pe șantier, de vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor și directorul Direcției Implementare Aeroport Brașov, Alexandru Anghel. Aceștia au vizitat împreună perimetrul lucrărilor de construcție de la terminalul de pasageri al Aeroportului.

Ambasadorul Marii Britanii s-a declarat impresionat de evoluția lucrărilor la terminal și a fost interesat de stadiul lucrărilor și pentru celelalte obiective de infrastructură ale Aeroportul Internațional Brașov. În acest context, ambasadorul britanic a adus la cunoștința reprezentanților Consiliului Județean Brașov interesul manifestat de un număr important de companii britanice față de acest proiect și a prezentat modalitățile prin care Marea Britanie ar putea deveni un partener activ.

E.S. Ambasadorul Andrew James Noble consideră proiectul Aeroportului Internațional Brașov în topul proiectelor de infrastructură din România, cu o deosebită importanță strategică în transportul aerian de persoane, mai ales pentru relansarea acestui sector în urma crizei Covid-19.

A fost o onoare să primim vizita ambasadorului Marii Britanii în România, pe șantierul Aeroportului Internațional Brașov. Alături de specialiștii din cadrul instituției noastre și de reprezentanții constructorilor, am avut plăcerea de a-i prezenta domnului ambasador stadiul lucrărilor de execuție la terminalul de pasageri și la celelalte obiective de infrastructură aeroportuară, precum și termenele estimate pentru finalizarea acestora. Ne bucurăm că proiectul Aeroportului Internațional Brașov se regăsește pe agenda diplomaților străini; acest lucru va contribui la promovarea potențialului economic și investițional al județului Brașov către companiile internaționale și comunitățile de afaceri străine, precum și la intensificarea relațiilor economice bilaterale” – a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor.

Toate știrile...

Evenimente în desfășurare