02.05.2012 Pensionarii se întrec la Cupa Consiliului Județean la Table

Astăzi, la Centrul Cultural „Reduta” a început Cupa Consiliului Județean la Table, competiție organizată în parteneriat de Consiliul Județean Brașov și Clubul Județean al Pensionarilor. Împătimiții jocului de table s-au înscris în număr mare, fiind 32 de participanți. În primă fază ei vor juca în sistem eliminatoriu, după care se vor alcătui patru grupe de câte patru concurenți și câștigătorii vor juca finala. Toți competitorii vor primi diplome de participare, iar primii trei clasați vor fi recompensați cu câte un joc de table și șah. Startul competiției a fost dat de consilierul județean PNL Dragoș Crăciun, inițiatorul concursului și cel care se ocupă de programele destinate vârstnicilor.
Săptămâna viitoare, în intervalul 9 – 11 mai, pensionarii sunt așteptați cu drag la un turneu de șah realizat în parteneriat cu Asociația Județeană de Șah, la finele căruia se vor acorda premii surpriză. Până acum, la acest concurs și-au anunțat prezența 16 șahiști amatori, însă lista rămâne deschisă. Pentru înscrieri, cei interesaţi sunt aşteptaţi zilnic la Clubul Judeţean al Pensionarilor, începând cu ora 10:00. Informaţii suplimentare  pot fi obținute la telefon 0268/474011. Persoane de contact: Dumitru Buhalău şi Alexandru Gafton.
În prezent, la Clubul Județean al Pensionarilor găzduit de Centrul Cultural „Reduta” se desfășoară cursuri de calculatoare pentru avansați, cursuri de limba engleză și dans de societate.

Toate știrile...

Evenimente în desfășurare