13.06.2018 Se joacă din nou tenis la Olimpia!

Baza Sportivă Olimpia, aflată în patrimoniul Județului Brașov, și-a redeschis astăzi porțile pentru publicul larg, iubitor al tenisului. După ce în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean din 22 martie 2018 a fost aprobată asocierea între Județul Brașov și SC Consilprest SRL pentru practicarea tenisului pe perioada verii la Olimpia, cele cinci terenuri au fost reamenajate, curățate, săpate și umplute cu 50 de tone de zgură, în așa fel încât să ofere condiții optime iubitorilor acestui sport. Conform contractului de asociere, costurile cu amenajarea – care au ajuns la aproximativ 100.000 de lei, dar și cele privind mentenanța și utilitățile sunt suportate de SC Consilprest SRL.
La momentul inaugural au fost prezenți președintele Consiliului Județean Brașov Adrian-Ioan Veștea, vicepreședintele CJ Adrian Gabor, directorul general al Consilprest Radu Jica, alături de doi dintre oamenii de tenis importanți ai României, Dumitru Hărădău și Traian Marcu. „Baza Sportivă Olimpia este un simbol al Brașovului, este locul unde s-au format generații întregi de campioni, în frunte cu Ion Țiriac. Este un spațiu iubit de brașovenii pasionați de tenis și nu numai, un loc care a găzduit competiții de nivel internațional extrem de apreciate. Ne bucurăm că am găsit această soluție de asociere și că putem să redăm terenurile de tenis sportivilor de toate vârstele, amatori și profesioniști. Cu singuranță, rezultatele remarcabile ale jucătoarelor de tenis din România îi vor determina într-o măsură și mai mare pe copii să se îndrepte spre acest sport minunat”, afirmă președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea. El și-a exprimat convingerea că pe viitor, prin implicarea Federației Române de Tenis, la Olimpia va fi reluată tradiția organizării unor competiții de nivel internațional. 
Baza Sportivă Olimpia va funcționa zilnic, între orele 8:00-22:00. Cei care vor veni să joace tenis vor avea la dispoziție vestiare, dușuri, grupuri sanitate și o terasă care va fi deschisă în același interval orar. Tarifele pentru închirierea terenurilor sunt următoarele:
• la abonament, de luni până vineri, între orele 8:00-18:00 – 25 de lei/oră; între orele 18:00-22:00 – 40 de lei/oră; sâmbăta și duminica, între orele 8:00-22:00 – 40 de lei/oră;
• la liber, de luni până vineri, între orele 8:00-18:00 – 35 de lei/oră; între orele 18:00-22:00 – 50 de lei/oră; sâmbăta și duminica, între orele 8:00-22:00 – 50 de lei/oră.

Toate știrile...

Evenimente în desfășurare