30.05.2014 „Solidaritate Brașoveană” pentru copiii din Jibert

După ce zilele trecute au donat 1.950 articole de îmbrăcăminte Fundației Hospice „Casa Speranței” din Brașov, angajații Agenției de  Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov (ADDJB) au desfășurat astăzi, alte două acțiuni caritabile în cadrul proiectului social „Solidaritate Brașoveană”. Beneficiari au fost cei 32 de copii, cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, îngrijiți la Centrul de Plasament Dacia (comuna Jibert), aflat în coordonarea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, precum și cei 63 de copii înscriși la grădinițele din satele Jibert, Dacia, Lovnic, Grânari și Văleni.
Pentru ei au fost pregătite pachete în care au fost ambalate în total 1.210 produse constând în articole de îmbrăcăminte, cărți din bibliografia școlară, cărți de colorat și de povești, jucării, ciocolată, napolitane cu ciocolată, precum și reviste „INSIDE Brașov” de promovare a tradițiilor și obiceiurilor populare din județul nostru. Aceste actiuni de caritate realizate în apropierea zilei de 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului, au fost organizate cu sprijinul donatorilor persoane fizice și juridice.
„Mulțumim reprezentanților Organizației Polițiștilor din Newcastle, Fundației Umana din Brașov, tuturor cetățenilor care au făcut donații la Centrul de colectare de la ADDJB, din strada Apullum nr. 3. Tuturor copiilor le transmitem gândurile noastre bune și toată dragostea, precum și tradiționalul «La mulți ani!»”, spune Iosif Ciurean, director-adjunct al ADDJB.

Toate știrile...

Evenimente în desfășurare