17.04.2014 Un gest de „solidaritate brașoveană”, în prag de sărbători pascale

Angajații Agenției de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov (ADDJB) au desfășurat astăzi o acțiune de caritabilă în cadrul programului „Solidaritatea Brașoveană”, de care au beneficiat persoanele asistate la Complexul de Servicii din Victoria aparținând Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov. Este vorba despre cei 30 de bătrâni internați în Căminul pentru persoane vârstnice „Castanul” și cei 76 de copii, cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, îngrijiți la Centrul de plasament „Azur”.
Pentru ei au fost pregătite pachete conținând aproximativ 100 de kg de produse alimentare greu perisabile – făină, ulei, orez, zahăr, paste făinoase și conserve de legume, precum și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte (183 de tricouri și 80 de perechi de papuci). Nu au lipsit dulciurile – ciocolată, biscuiți, napolitane, iepurași și ouă de ciocolată, de care s-au bucurat în egală măsură cei mari și cei mici. Copiii au mai primit 385 de caiete, 360 de creioane și 80 de jucării.
„Această acțiune de donație realizată în pragul sărbătorilor pascale n-ar fi fost posibilă fără ajutorul sponsorilor și donatorilor, firme sau simpli brașoveni, care au venit la centrul de colectare de la ADDJB și au adus produse sau sume de bani. Mulțumim firmelor SC Nelsand SRL Brașov, SC Ambient SRL, SC Codreanu SRL, dar și Colegiului Național «Dr. I. Meșotă» și Școlii Gimnaziale nr. 2 «Diaconul Coresi» pentru ajutorul lor fără de care n-am fi reușit să le facem o bucurie bătrânilor și copiilor de la Victoria. Le transmitem tuturor sărbători fericite, cu sănătate și bucurii”, a spus Iosif Ciurean, director adjunct ADDJB, coordonatorul proiectului „Solidaritatea Brașoveană”.

Toate știrile...

Evenimente în desfășurare