Premiere sportivi - 2022


Descărcare - ANUNȚ PREMIERE SPORTIVI 2022 – prelungire termen depunere propuneri de premiere pentru GALA PERFORMANȚEI ÎN SPORT – ediția 2022

Consiliul Județean Brașov anunță organizarea GALEI PERFORMANȚEI ÎN SPORT – ediția 2022
 
Gala Performanței în Sport – ediția 2022, organizată de Consiliul Județean Brașov, va avea loc în data de 13 decembrie, de la ora 14:00, la Centrul Cultural REDUTA.
 
Continuând tradiția ultimilor ani, Consiliul Județean Brașov organizează evenimentul de premiere a celor mai buni sportivi și antrenori brașoveni din anul 2022, în semn de apreciere și pentru recompensarea performanțelor pe care aceștia le-au obținut în competiții de valoare desfășurate la nivel național și internațional.
 
Consiliul Județean Brașov informează că, în perioada 3-18 noiembrie 2022, cluburile sportive interesate pot trimite propuneri, completând și depunând la registratura instituției, b-dul Eroilor nr. 5, formularele de înscriere și documentele precizate în regulamentul de premiere.
 
Regulamentul de acordare a premiilor pentru sportivii și antrenorii care au obținut performanțe deosebite la nivel național și internațional în anul competițional 2021-2022 poate fi consultat accesând fișierul de mai jos. 
 
Formularul de înscriere și celelalte anexe pot fi descărcate  accesând fișierele de mai jos.
Propunerile vor fi analizate de către serviciul de specialitate al Consiliului Județean Brașov. Dacă va fi cazul, se vor solicita clarificări/completări, și se va stabili lista persoanelor care urmează, conform criteriilor din regulament,  să fie premiate. Lista va fi publicată pe pagina web a instituției www.cjbrasov.ro la secțiunea Anunțuri, până în data de 9 decembrie 2022.
 
Premiile se vor acorda pentru următoarele categorii:
1) sportivi legitimaţi la structurile sportive din judeţul Braşov, indiferent de localitatea /țara de domiciliu;
2) sportivi cu domiciliul în județul Brașov legitimați la structuri sportive din țară și din străinătate.
3) antrenori 
 
care au obținut performanţe deosebite la competiţiile sportive naționale și internaționale oficiale desfășurate în cadrul sporturilor olimpice și paralimpice, în anul competițional 2021-2022 și care se înscriu în următoarele criterii:
 
a)Seniori și juniori care au obținut performanțe deosebite la concursurile de seniori - competiții individuale/pe echipe;
b)Juniori peste 18 ani care au obținut performanțe deosebite la concursurile de juniori – competiții individuale/pe echipe;
c)Juniori sub 18 ani care au obținut premiile I, II, III la competiții de juniori peste 18 ani;
d)Juniori sub 18 ani care au obținut premiile I, II, III, IV, V și VI la Jocurile Olimpice și Paralimpice, Campionatele Mondiale, Europene, Balcanice, Festivalul Olimpic al Tineretului European și Jocurile INVICTUS.
 
Prin performanțe deosebite se înțelege:
a)locurile I - VI obținute la: Jocurile Olimpice și Paralimpice; Campionatele mondiale; Campionatele europene; Festivalul Olimpic al Tineretului European; Jocurile INVICTUS.
b)locurile I - III obținute la Campionatele Balcanice și Campionatele naţionale.
 
Informații suplimentare se pot obține de la Serviciul Învățământ, Cultură, Turism, Sport, Culte și Relații Externe, telefon  0268/410 777 int. 525 și 405, e-mail  sport@cjbrasov.ro.Descărcare - Regulament premiere sportivi și antrenori 2022


Descărcare - Anexa 1 Formular premiere sportivă 2022.pdf


Descărcare - Anexa 1 Formular premiere sportivă 2022


Descărcare - Anexa 2 Formular plată membri echipă


Descărcare - Anexa 2 Formular plată membri echipă


Descărcare - Anexa 3 Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal


Descărcare - Anexa 3 Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Modificat la data de 23 Noiembrie 2022

Evenimente în desfășurare